مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد کاری

سلام وقت بخیر
من یه جایی کار میکنم که واقعا از نظر روانی تحت فشارم از بس باهام بد حرف میزنن و رفتار میکنن. میخوام بیام بیرون قبول نمیکنه و میگه باید وایسی نیرو پیدا کنم ولی من نمیتونم. تهدیدم کرده که قرارداد داری و اگر بری میرم شکایت میکنم و یه وکیل خبره میندازم پشتش و بابت هر روز نبودت 5 میلیون ازت میگیرم. من حقوقم طبق اداره کار نیست و بیمه هم نشدم و لازمه بگم قرارداد یکساله من بدون تاریخه. میتونه همچین کاری کنه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد قرارداد حائز اهمیت است.
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس به دلخواه ترک کار نمایید.
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و و