مشاوره حقوقی رایگان - اثبات دزدی

سلام وقت شما بخیر. یک ماه پیش در سالن مطالعه کتابخانه کتاب های شخصی به سرقت رفت و شخص برای پیدا شدن کتابها شکایت کرد اما قبل از پیگیری های پلیس سارق کتابها را سرجایش قرار داد به طوری که کسی نفهمد که چه کسی است،اما شاکی شکایت خود را پس نگرفت و خواستار این بود که دزد را پیدا کند،سالن مطالعه دوربین نداشت که لحظه سرقت را ثبت کند اما طبق فیلم های ضبط شده در دوربین مداربسته های کوچه من اخرین کسی بودم که با یک پلاستیک و کیف خارج شدم
ایا ممکن است بخاطر اینکه من صبح با یک کیف رفتم و شب با کیف و یک پلاستیک خارج شدم (یکسری از کتابهام توی کتابخونه بودن و اونروز گذاشتم توی پلاستیک و با خودم بردم) بگن که چون تو با یک پلاستیک اضافه و اخرین نفر خارج شدی دزد هستی؟
فیلم دوربین مداربسته اگه بخواد اثبات کنه دزدی رو باید لحظه برداشتن وسیله را ثبت کنه یا همین که من با وسیله اضافه خارج شدم و مشخص هم نیست که توی پلاستیک من چی بوده میتونه باعث شه قاضی من بیچاره رو مجرم بدونه؟
و موضوع بعد اینکه اگه نتونه اثبات کنه من دزدم میتونم ازش بخاطر تهمتی که بهم زده شکایت کنم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر طبق قانون دادگاه برای اینکه بتواند شخصی را محکوم نماید باید دلیل داشته باشد
و در صورت انکار شما ، قابل اثبات نیست