مشاوره حقوقی رایگان - فسخ مبایعه نامه

سلام . خریدار چک صیادی فی المجلس داد و ثبت نکرد .تاریخ چک 4 روز بعد از تاریخ مبایعه نامه بود .الان چند ماه تاريخ مبایعه نامه میگذره هنوز ثبت‌ نکرده .آیا حق فسخ دارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در قرارداد شرط فسخ گذشته باشید می توانید قرارداد را فسخ کنید.
قرارداد را دقیق مطالعه کنید اگر حق فسخ داشته باشید قید می شود.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر مگر در قرارداد ذکر شده باشد شما می توانید روی چگ مثل چکهای قدیمی اقدام کنید