مشاوره حقوقی رایگان - مواد مخدر

بااحترام
به همه سلام بنده یکسال قبل با هولوهوشه 28 گرم خورده ای شیشه و هروئین و همه دونه شده گیر کردم و اون زمان هم در حال تحمل حبس بودم که با پابند بودم ک گیر کردم و این مواد ها هم داستان داره ماله من نبود ولی چون سوسابقه داشتم نمیتونستم اثباتش کنم.خلاصه بعد از چند روز با وثیقه به ارزش سه میلیارد از زندان بیرون اومدم و گفته اند که فروشنده اید
حالا شما عزیزان وکلا میشه لطف کنید بفرمایید چقدر حبس جریمه و یا چکار باید بکنم بفرمایید

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز با توجه به سابقه ی کیفری شما حبس 10 الی 15 سال خواهد بود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام،
برای پاسخ به سوال شما، نیاز به بیشتر اطلاعات داریم. اگر شما به جرم استفاده از مواد مخدر بازداشت شده بودید و بعد از مدتی با وثیقه آزاد شدید، احتمالاً پرونده شما به دادگاه ارجاع شده است و شما در دادگاه باید دفاع خود را از تهمت و جرم مطرح شده بر عهده بگیرید. در این مرحله، برای مشاوره و راهنمایی در خصوص دفاع خود بهتر است با وکیل خود تماس بگیرید. وکیل شما با بررسی مستندات و شواهد موجود در پرونده، به شما راهنمایی خواهد کرد که چه اقداماتی را باید انجام دهید و چگونه دفاع خود را از تهمت مطرح شده برعهده بگیرید. همچنین، در صورتی که مالکیت مواد مخدر به شما تعلق نداشته باشد، باید برای اثبات این موضوع، مدارک و شواهدی را که نشان دهد مالکیت این مواد بر عهده یک شخص دیگر است، به دادگاه ارائه دهید.