مشاوره حقوقی رایگان - مجازات حمل مواد مخدر

سلام خسته نباشین یه سوال داشتم از شما یکی از بستگان من را با 170کیلو تریاک به عنوان راننده تریلی دستگیر کردن میخاستم بپرسم جرم ایشون در صورت نداشتن سوء پیشینه چیست

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
به ایشان حبس25 سال معادل ابد میدهند احتمالا و تریلی بنفع دولت ضبط میشود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حبس ابد _ مصادره اموال ناشی از جرم _ شلاق _ جریمه نقدی

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام جرم ایشان حمل مواد مخدر می باشد و مجازات حبس ابد مصادره اموال ناشی از جرم جریمه نقدی محکوم خواهد شد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

جرم حمل مواد مخدر می باشد حبس ،مصادره اموال و... محکوم خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جرم حمل مواد مخدر میباشد
و مجازات ، حبس و جزا نقدی و مصادره کامیون خواهد داشت