مشاوره حقوقی رایگان - وکالت طلاق

سلام خدا قوت
بنده به خانمم وکالت طلاق دادم و ایشون هم تمام حق و حقوق و مهریه را بذل و ابرا نمودند. و این دو، وکالت و اقرار نامه در دو سند جدا در دفترخانه ثبت شده است.
بنده 15 میلیون تومان نیز به خانمم همان روز قبل ثبت سندها کارت به کارت کردم که وکیل از طرف من بگیرند
ظاهرا اون مبلغ بابت هزینه کرد های پدرشون در دوران عقد از من گرفتند.
اخیراً زوجه در شورای حل اختلاف درخواست طلاق دادند و برای من ابلاغیه اومده که در تاریخ مقرر به شعبه مراجعه کنم.
اگر بنده مراجعه نکنم مشکلی پیش میاد؟
یا زوجه مجبور میشن از طرف من وکیل بگیرند؟
چون من نمیخوام تو مراحل دادگاه شرکت کنم و مبلغی که برای زوجه کارت به کارت کردم به جهت گرفتن وکیل از طرف من در رسیدگی به جلسات دادگاه و جاری شدن صیغه طلاق بود.
البته مبلغی که برای زوجه زدم داخل سند هایی که در دفترخانه ثبت کردیم درج نشده است.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر زوجه بر اساس وکالت دادخواست طلاق داده باید برای شما وکیل بگیرد