مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام خدمت شما استاد عزیز
خانمم برای طلاق اقدام کرده ومن متاسفانه حضور نداشتم تاریخ ابلاغیه برای سوم همین برج بوده نمیدونم چه مشکلی داره و میتونم چکار منم
آیا غیابی می‌تونه طلاق بگیره
فردا یا پس فردا خودم رو برسونم میشه برم شورای حل اختلاف ...

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
لایحه ارسال کنید یا حضوری پیگیری کنید.
موفق باشید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود با یک وکیل حاضر شده دفاع کنید
نتیجه بستگی به دلایلی دارد که خانم ارایه میکند

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اگر در شورای حل اختلاف باشد میتوانید در دادگاه حضور پیدا کنید. نهایتا درصورت صدور حکم نیز میتوانید اعتراض کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

پرونده به شورای حل اختلاف ارجاع شده است نگرانی ندارد چرا که شورا صرفاً وظیفه صلح و سازش دارد پرونده به دادگاه خانواده ارجاع خواهد شد و در آن زمان حضور پیدا نمایید