مشاوره حقوقی رایگان - اتهام کلاهبرداری

با سلام و احترام
بنده مصالح فروش هستم و کارت عابربانکم رو در اختیار یکی از کارگرم که سواد هم نداره گذاشته بودم که ایشان هم کارت رو گم کرده
چند وقت پیش خانومی مدعی شدن که از یک کانال تلگرامی که ظاهرا کلاهبرداری بوده مانتو خرید کردن که بعد از درخواست شماره کارتی متعلق به بنده بوده رو بهش دادن و این خانم مبلغ 450 هزار تومان واریز کرده و دیگر جوابش رو ندادن حالا این خانم از بنده شکایت کرده و اظهار کرده که حدود 3 ماهه این کانال با همین شماره کارت فعالیت داشته و بر گمان ایشون میلیارد ها پول به کارت من واریز شده
در صورتی که بنده پرینت 6 ماهه از همان حساب رو به دادگاه ارائه دادم که کلا حدود 5 تراکنش واریز و برداشت نامشخص که مجموعش حدود 3 میلیون تومان هم نمیشه بوده
حالا یکی از بستگانم فیش حقوقی گذاشته
میخواستم بدونم به نظر شما رای به چه صورت خواهد شد
و اینکه بنده به هیچ صورت نمیتونم از این خانم که سهل نگاری کرده و برای شخصی که نمیشناخته پول واریز کرده شاکی بشم؟ چون چند روزی از کارم افتادم و حسابم مقداری پول مسدود شده

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است برای دریافت پاسخ مناسب حقوقی، کلیه اسناد و مدارک مرتبط با موضوع مطروحه مورد بررسی و مطالعه قرار گیرد تا اظهارنظر دقیق حقوقی ارائه شود.