مشاوره حقوقی رایگان - شکایت تصرف عدوانی زمین قولنانه ای

سلام بنده سال 99 ی قطعه زمین رو با قولنامه های کامل خریداری کردم(این منطقه کلا قولنامه ای هست) و 3 سال بود ک ب صورت 4 دیواری تحت تصرف من بود در اسفند سال 1401 وقتی رفته بودم شهرستان برگشتم دیدم ک شبونه زمینم رو ی نفر ب ی قولنامه دیگ (امکان داره جعلی باشه) کار کرده و فنداسیون ریخته حالا تکلیف ما چیه؟؟؟

الان چطور بفهمیم ک قولنامه کدوممون درسته برای من تاریخش برا 1372 برا اون 1375 و اینکه مدارک قولنامه من کلا کامله

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ‌
شما باید بلافاصله شکوائیه رفع تصرف عدوانی و اعاده وضع به حالت سابق را مطرح نمایید و