مشاوره حقوقی رایگان - قفسه فروشگاهی

سلام خسته نباشید من تعدادی قفسه از تهران خرید کردم 2میلیون گفتن باید بیعانه بریزی ریختم دیروز رفتم بار از باربری گرفتم آوردم مغازه دیدم اون مدل قفسه ای که سفارش دادم نیست یه مدل دیگه هست هر صفحش هم 400گرم از اون مدلی که میخواستم کمتره پول بار هم دیروز قبل بارگیری ریختم که جمع کلش شد سی یک میلیون الآنم بهشون میگم میگن تو اگه پس بدی چند میلیون خودت ضرر می‌کنی کلی باید کرایه بدی باید چیکار کنم ؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام
آیا پیامکهای سفارش جنس و مشخصاتش سفارشتان را دارید؟ اگر دارید و هزینه دادگاه برایتان میصرفد ابتدا تامین دلیل از سفارشتون و جنسی که تحویل گرفتید بکنید و بعد به استناد تامین دلیل دعوای فسخ قرارداد و مطالبه ثمن ویا الزام به ایفای تعهد