مشاوره حقوقی رایگان - تدلیس در معامله

بنده مبلی خریداری کردم ولی متوجه شدم مشخصاتی که گفتن کاملا اشتباهه و کالا قلابی است، آیا با توجه به اینکه دو ماه از زمان خرید می‌گذرد امکان شکایت هست؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به اتحادیه مربوطه مراجعه کنید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید از طریق اتحادیه پیگیری نمایید