مشاوره حقوقی رایگان - برگشت خوردن چک ضمانت تخلیه

دروود
در حدود 5 سال پیش اقدام به اجاره یک کارگاه صنعتی نمودم و پس از 8 ماه بنا به شرایط موجود مجبور به تعطیلی واحد شدم.
بدون تخلیه تجهیزات و ابزارآلات و مواد اولیه. ولی تا تاریخ کارکرد اجاره ها و برق کارگاه تسویه شده بودند.
اختلاف ما با موجر این بود که میگفت تا پایان قرارداد باید اجاره ها را پرداخت کنید.
در روزهای پایانی مهلت بانک مرکزی جهت ثبت یا برگشت جکهای غیر صیادی اقدام به برگشت زدن چک نموده.
لازم به ذکر هست که ارزش دارائی های من در کارگاه از مبلغ چک خیلی بیشتر بودند.
درحال حاضر بیش از 2 سال از برگشتی میگذرد و ایشان هیچ اقدامی بر روی اجاره نامه یا چک برگشتی انجام نداده است.
حتی نمیدانم میتواند اقدامی روی چک برگشتی بکند یا خیر
2 سوال دارم:
نخست اینکه آیا موجر میتواند روی چک اقدامی بکند یا اصلا کار او درست بوده یا خیر.
دوم :برای رفع سواثر چک صبر کنم که 3 سال آن منقضی شود یا اقدام دیگری انجام بدهم؟

سپاس

پاسخ ها :

برگشت خوردن چک ضمانت تخلیه مغازه تخلیه ملک قبل از اتمام قرارداد رفع سوء اثر چک برگشتی رفع سوء اثر چک چک برگشتی