مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ملک برای مهریه

باسلام
همسرم خانه وخودرو من را از طریق ثبت توقیف کرده الان من باید برای ثابت کردن مستثنیات دین کجا مراجعه کنم وچطور ثابت کنم وچقدر مهلت دارم اگر مراجعه نکم چه میشود
ممنون میشم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
منزل اگر در آن ساکن هستید مستثنیات دین محسوب می شود و می توانید اعتراض کنید.
ماشین اگر وسیله امرار معاش باشد مستثنیات دین محسوب می شود در غیر این صورت امکان رفع توقیف وجود ندارد.

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام
باید به اداره ثبت و قسمت اجراییه مراجعه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خانه جز مستثنیات دین محسوب می‌شود البته با شرایط خاصی

ولی خودرو جز مستثنیات دین محسوب نمیشود و قابل توقیف است مگر احراز گردد که خودرو وسیله امرار معاش شما میباشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور وکیل دادگستری اختیار نمایید
خودرو جزء مستثنیات دین نیست مگر اینکه تاکسی باشد یا تنها وسیله امرار معاش باشد
تنها یک منزل متناسب با شان مستثنیات دین شناخته می‌شود و قابل توقیف نیست مگر قیمت گزافی داشته باشد و......