مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف گواهینامه

با سلام
بنده روز 4 فروردین در حالی که توقف کرده بودم با تلفن صحبت کنم توسط پلیس راهور اتوبان همت دستگیر شدم(به دلیل تست مثبت الکل)پس از انکار شرب در کلانتری توسط قاضی کشیک به پزشکی قانونی فرستاده شدم که تستم منفی شدو آزاد شدم و روز 15 فروردین قرار منع تعقیبم در دادیاری شعبه 6 امنیت اخلاقی داده شد و ماشینم آزاد کردم
سوال اول برای آزادی گواهینامم با حکم برم ستاد ترخیص کفایت میکنه
سوال دوم پارکینگ واسه مسافت 13 کیلومتری از من 1380000تومان پول گرفت در صورتی که تو اس ام اس هزینه رو 0 ریال زده بود اینو کجا باید پیگیر بشم(لازم به ذکر است از پارکینگ به اصرار فاکتور هم گرفتم

پاسخ ها :

رفع توقیف گواهینامه هزینه پارکینگ خودرو توقیف گواهینامه گواهینامه