مشاوره حقوقی رایگان - مصوبه کرونا در ارتباط با مستاجر و موجر

سلام
من یه واحد آپارتمان بیست وپنجم فروردین 1401 به مدت یکساله اجاره کردم تا بیست و پنجم فروردین 1402 .موجر میگه باید پایان قرارداد خونه رو خالی کنی .آیا باستناد مصوبه زمان کرونا میتونم با افزایش 25 درصدی اجاره بها نا یکسال دیگه بمونم یا اینکه این مصوبه فعلا دیگه کاربردی نداره؟

پاسخ ها :

مصوبه کرونا برای اجاره اجاره کرونا