مشاوره حقوقی رایگان - خانه های سازمانی

آيا خانه های سازمانی نيز شامل مصوبات كرونا برای مستاجرين مي باشند؟
يعني كارمندی كه در خانه سازماني مي نشيند و به همين خاطر حق مسكن دريافت نمي كند و همچنين ماهانه مبلغي از حقوقش كسر ميشود آيا ميتوان مستاجر در نظر گرفت و طبق مصوبه كرونا مربوط به مستاجرين برخورد نمود؟

پاسخ ها :

مصوبه کرونا برای خانه سازمانی خانه سازمانی مصوبه کرونا برای اجاره