مشاوره حقوقی رایگان - فروش اشتباهی جوی آب

با سلام در سال 1391 یک مورد معامله زمین کشاورزی صورت گرفته که فروشنده 3000 متر از 6000 متر زمین خود را فروخته چون زمین ها به صورت سنتی تقسیم شده تصورشان بر این بوده که عرض زمین 12 متر میباشد بنابراین 11 متر از عرض زمین را فروخته و 1 متر هم مسیر جوی آب نگه داشته.خریدار اولی کل زمین را فنس کشیده حالا بعد از 10 سال بنده 3000 متر زمین باقی مانده را خریداری کرده ام.بهمن ماه اقدام به احداث جوب کردم که متوجه شدیم برای جوی آب زمینی نمانده در زمان فروش در قولنامه ذکر شده که زمین دارای 1 متر جوی آب شخصی فروشنده میباشد حالا چون زمین از قبل فروخته شده در مسیر شاه جوب میباشد زمین بنده به شاه جوب دسترسی ندارد و امکان انتقال آب به زمین خود را ندارم. به نظر شما عزیزان امکان دارد که از طریق قانونی 1 متر مسیر جوی آب را برگرداند و خسارت خریدار قبلی را پرداخت کرد؟ با توجه به اینکه خرید و فروش جوی آب قانونی نیست لطفا راهنمایی کنین.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا توسط کارشناس رسمی موضوع در ‌ نظریه کارشناسی ذکر شود
و بعد دادخواست اقامه نمایید