مشاوره حقوقی رایگان - میزان صلاحیت بازپرس در صدور مدت زمان بازداشت

با سلام خدمت کارشناسان محترم.
پدرم رو حدود 3 هفته است که در بازداشتگاه آگاهی نگه داشته اند و بازپرس در صدور دستور وثیقه یا ... تعلل میکند. دلیل حبس ایشون رو جعل اسناد و تحریک فردی جهت اقدام به تهدید با اسلحه از شاکی عنوان میکنن که همش ساختگی هست و حتی اجازه ملاقات و گرفتن وکیل رو تا امروز به ما ندادن و طرف شاکی بخاطر داشتن پول و ارتباطات خاص بقول علی آقا دایی همه از آگاهی تا دادسرا به اون طرف غش کردند. الان سوال من اینه که بازپرس تا چن وقت میتونه تحت نظر یا بازداشت قرارش بده و چه کاری از دست ما ساختس که حتی با وثیقه و کفالت آزادشون کنیم؟؟؟؟ خلاصه نوشتم و موضوع و ابعادش و خیلی طول میکشید توضیح بدم. شاکی شریک پدرم و دوست فرد تهدید کننده هم هست و به نوعی ایشون و خریده که همچین اعترافی بکند.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما باید حتما وکیل بگیرید یا حداقل مشاوره تلفنی یا حضوری بگیرید