مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از همسایه بخاطر مستاجر

باسلام وخسته نباشید خدمت شما
همسایه دیوار به دیوار ما خونشون رو به مستاجر دادن. بنده الان مدتیه درگیر بنایی هستم بخاطر شکستن لوله آب جلوی خونه نشست کرده ومسئول سازمان آب برای تعمیر اومدن واون قسمت رو بعد از تعمیر لوله باخاک پر کردن و قرار بود شهرداری برای آسفالت بیاد که نیومدن. مدتیه که بنایی روشروع کردم وبخاطر حفرچاه ولوله کشی که داشتیم جلوی خونه خاک ریخته شده وهمشون جلوی درپارکینگ خودمون هستن وهنوزم کارای بنایی خونه تکمیل نشده. ازهمون اول که شروع به کارکردیم مستاجرخونه کناری هرساعت میاد دم خونه ازاینکه جلوی خونه خاک ریخته شکایت داره با احترام دست رو سینه گذاشتم وگفتم چشم هرموقع کارم تموم بشه این مقدار خاک جمع میشه. الان چندروزه دائم داره مزاحمت ایجادمیکنه یابهم فحش میده پدرومادرم فوت کردن وبهم فحشهای بدی داد بهم گفت حروم زاده بی پدر ومادر. الانم هرلحظه که خودم یادخترمو توکوچه میبینه فحش میده وتهدیدمیکنه که کاری میکنم پشیمون بشین. به یکی از همسایه ها گفته جانبازه وازهمین موضوع داره سواستفاده میکنه. من یه خانم تنهام وسرپرست خانوارم. وبادخترم زندگی میکریم. واقعا از دست ایشون آسایش ندارم. ازهمون اول که این خونه رو اجاره کردن بامن سرجنگ دارن. اصلا توخونه خودمم احساس امنیت ندارم. یا بچه هاش بدون اطلاع روی پشت بوم هستن یا اگه کسی از آشناها ماشین جلوی خونه خودمونم بذاره میاد دعوا راه میندازه فوش میده وتهدیدمیکنه. به صاحبخونه هم میگم جواب درستی نمیده میگه به من ربطی نداره من خونه رو اجاره دادم ومستاجرم رو نمیشناسم. شماخودتون مشکلتون رو حل کنید. واقعا خسته شدم دخترمم بیماری صرع داره واسترس براش خوب نیس. واقعا نمیدونم بااین صاحبخونه ومستاجرش چیکار کنم. شماروبه خدا یه راهی جلوی من بذارین. میتونم از صاحبخونه ومستاجرش شکایت کنم یا بخاطریکه جانبازه حق رو به اون میدن؟ همسایه ها هم شاهد این اتفاقات بودن ولی اوناهم ازش میترسن. واقعا نمیدونم بااین برخورد فحش دادن و تهدیداتش باید چیکار کنم. کمکم کنید راهنمایی کنید بدونم چیکارکنم. ممنون از شما

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است