مشاوره حقوقی رایگان - اضافه شدن متراژ آپارتمان پیش فروش

با سلام و تشکر. بنده در اردیبهشت1401 اقدام به خرید 160متر اپارتمان قولنامه ای وکالتی متری11/5میلیون به صورت پیش خرید کردم، الان که موقع تحویل اپارتمان شده سازنده ادعا کرده که 20متر به مساحت اپارتمان اضافه شده و باید به قیمت روز یعنی متری 24میلیون محاسبه‌ شود، در قولنامه نیز قید نشده درصورت کم یا زیاد شدن متراژ ، قیمت زمان انعقاد قرارداد ملاک عمل است یا قیمت روز. در این خصوص چند سوال دارم
1-باتوجه به اینکه اپارتمان قولنامه ای است مساحت سرویس پله و اسانسور (20متر) در مساحت اپارتمان حساب میشود ?
2-مبنای محاسبه قیمت افزایش متراژ، زمان انعقاد قرارداد است یا زمان تحویل
ضمناً اپارتمان در مشهد منطقه تلاش و جانباز واقع است

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر
اگر در مبایعه نامه نوشته نشده نرخ روز