مشاوره حقوقی رایگان - اضافه شدن متراژ آپارتمان پیش فروش

باسلام وتشکر،دراردبهشت1401اقدام به خرید یک اپارتمان 160متری
قولنامه ای وکالتی به صورت پیش خرید متری 11/5میلیون کردم،الان که موقع تحویل اپارتمان شده سازنده ادعا کرده 20متر به مساحت اپارتمان اضافه شده و بایدمبلغ را به قیمت روز یعنی متری 24میلیون پرداخت کنی ، درقولنامه نیز در مورد کم یا زیاد شدن متراژ چیری قید نشده اینجا دو سوال برای بنده پیش امده:
1-با توجه به اینکه اپارتمان قولنامه ای است ایا مساحت سرویس پله و اسانسور(20متر) در مساحت اپارتمان حساب می شود به‌ویژه که اپارتمان درهرطبقه دو واحدی است
2-مبنای محاسبه قیمت اضافه شده ،زمان انعقاد قرارداد است یا زمان تحویل
ضمناً اپارتمان در مشهد در منطقه تلاش و جانباز واقع شده است

پاسخ ها :

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام . باید قرار داد مورد بررسی قرار بگیرد .
ولی اگر هیچ موردی نباشد اضافه بنا بر اساس قیمت قرارداد عموما ملاک عمل است .سرویس پله معمولا جزء بنا تلقی نمی‌شود ولی در حوزه آسانسور اختلاف نطر است
مشهد هستید درخدمتم 09155077604
دفتر احمداباد است