مشاوره حقوقی رایگان - آدم ربایی

باسلام.4ماه پیش برادرم با3نفر دیگه درخانه توخواب بودم که به زور دستامو بستن ومنو به جای به اسمه کمپ ترک اعتیاد بردن و4ماه نگرم داشتن بدون اینکه ازم آزمایش بگیرن آیا آدم ربایی حساب میشه لطفا راهنماییم کنین .ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اعتیاد ندارید می توانید با عنوان آدم ربائی شکایت کنید و از ترک اعتیاد نیز می توانید با عنوان نگهداری غیر قانونی شکایت کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر معتاد نباشی بلی آدم ربایی محسوب می شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که اعتیاد داشته باشید خیر