مشاوره حقوقی رایگان - ترک کار بعد از اتمام قرارداد

سلام بنده با اینکه از کار در شرکت ناراضی بودم اما به دلیل نزدیک بودن مدت اتمام قرارداد تحمل کردم و الان خدارو شکر قراردادم با شرکت تمام شد و من به سرپرست اطلاع دادم که دیگه نمیام. ایشون گفتن باید یک ماه قبل اطلاع می‌دادی و تهدید به اجرا گذاشتن سفته ها می کنه. من گفتم استعفا برای کسیه که از مدت قراردادش مونده نه من که تا پایان قرارداد وایسادم اما ایشون گوش نمیدن. ایا مشکلی از لحاظ سفته واسم ممکنه پیش بیاد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بعد از پایان قرارداد شما میتوانید در محل کار خود حاضر نشوید ولی بهتر است به وسیله اظهارنامه به اطلاع شرکت برسانید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بعد از اتمام قرارداد می توانید محل کار را ترک کنید و نیازی به اعلام استعفا نیست.
استعفا زمانی باید یک ماه قبل اعلام بشه که قرارداد تمام نشده باشد.
بعد از ترک کار بلافاصله به کارفرما اظهارنامه ارسال کنید و سفته خود را مطالبه کنید اگر تحویل نداد می توانید دادخواست استرداد لاشه سفته بدهید و اگر وجه را دادخواست مطالبه وجه داد با عنوان خیانت در امانت نیز می توانید شکایت کنید.
توجه داشته باشید که بهترین راه حل این است که دوستانه مشکل را حل و فصل کنید و اگر امکان دارد صبر کنید تا کارفرما جایگزین پیدا کند و سپس ترک کار کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سریعا اظهارنامه استرداد لاشه سفته را برایش ارسال کن اگر پس نداد به دادگاه شکایت کن

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
ادعای ایشان اساسی ندارد چرا که قراردادتان تمام شده است
وفق یک اظهارنامه رسمی موارد مذبور را به اطلاع کارفرما رسانده و درخواست استرداد لاشه سفته امانی را از ایشان نمایید و سپس دادخواست استرداد لاشه سفته امانی را تنظیم نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به موجب اظهارنامه استرداد سفته ها را بخواهید