مشاوره حقوقی رایگان - هک

سلام
شخصی از بنده شکایت کرده و مدعی شده با استفاده از آی پی سیمکارت بنده به سرور ایمیل ایشان متصل شده اند و ایمیلی را ارسال کرده اند
در حالیکه بنده از وقوع آن کاملا بی اطلاع بوده ام
چگونه باید اثبات کنم که کار بنده نبوده و چگونه پیگیر نفری باشم که سواستفاده کرده؟
آیا دادگاه بنده را مجرم شناخته و حکم صادر می‌کند؟
حکم بنده چیست؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حکم دادگاه قابل پیش بینی نیست بستگی به دفاعیات شما و روند دادگاه دارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

کارشناس باید در این زمینه نظر دهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نامبرده به عنوان مدعی باید ادعای خود را ثابت کندو شما تکلیفی ندارید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طريق پلیس فتا از خاطی احتمالی شکایت کنید