مشاوره حقوقی رایگان - تحویل خودرو به جای پدر

سلام. ماشین پدرم توقیف شده به دلیل سرعت غیر مجاز الان به دلیل کسالت نمیتونن از خونه بیرون بیان
آیا من میتونم با توجه به داشتن کارت ملی و شناسنامه ایشون و همچنین کارت ملی و شناسنامه خودم که احراز هویت تایید بشه بنده پسر ایشون هستم ماشین از پارکینگ تحویل بگیرم
با تشکر

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر نمی توانید ، برای اقدام در این خصوص باید از ایشان وکالت کاری در امور مربوطه را اخذ نمایید تا بتوانید اقدامات لازم را پیگیری کنید