مشاوره حضوری یا تلفنی نیاز است
باسلام تحت عنوان مزاحمت می توانید شکوائیه تنظیم نمایید لیکن جهت اظهارنظر دقیق تر با بنده تماس بگیرید تا ضمن گفت و گوی متقابل موارد لازم خدمت شما ارائه گردد
نیاز به کارشناسی دارد
با سلام تصرف عدوانی و ممانعت از حق
با سلام شما و سایر مالکین می توانید با عنوان تصرف عدوانی شکایت کنید. حتی اگر راه دیگری داشته باشید مانع از شکایت نیست. شما خودتان به تنهایی نیز می توانید با عنوان تصرف عدوانی شکایت کنید. دادگاه موضوع را به کارشناسی ارجاع میده و طبق نظر کارشناس و نقشه هوایی اظهارنظر خواهد کرد.
سلام شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا توسط کارشناس رسمی ، وجود حق ارتفاق و راه عبور مشخص و در نظریه کارشناس ذکر گردد و بعد دادخواست رفع تصرف عدوانی از حق ارتفاق را اقامه نمایید و با تنظیم لایحه دفاعیه دقیق دفاع نمایید
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.