مشاوره حقوقی رایگان - زیر 18 سال

سلام خسته نباشید. من دختری 18 سالم یبار طلاق گرفتم دوساله با یه پسر17 سالم اگه بخواییم صیغه مرحمیت بخونیم میشه سن پسر زیر 18 ساله

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی بعاهم برید نزد دفتر ازدواج صیغه را جاری نماید و دو شاهد هم ببرید و سعی کنید عقد موقت را ثبت کنید چون ممکنه حامله بشوید و پسره قبول نکند مشکل پیدا خواهید کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دفتر ازدواج موضوع را پیگیری کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام شدنی است چون وی بالغ است مشکلی از این جهت ندارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
منع قانونی در این خصوص وجود ندارد اقدام فرمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مشکلی از این باب وجود ندارد ولی توجه داشته باشید در صورتی که باکره باشید بدون اذن پدر نمی‌توانید ازدواج کنید هر چند که یک بار نیز طلاق گرفته باشید.