مشاوره حقوقی رایگان - حیاط مشرف به مسکونی و آوردن سگ

سلام
خانه ما سه واحد آپارتمانی جنوبی است که طبقه اول نسبت به ورودی زیرزمین محسوب میشود ولی نسبت به حیاط هم سطح است بنحوی که حضور دو واحد دیگر در حیاط مشاعی موجب اشراف به آن میگردد . آیا او میتواند به بهانه مزاحمت برای دو طبقه دیگر محدودیت اعمال کند ؟ اخیرا چند قلاده سگ فانتزی خریداری و در واحد خود نگهداری و در حیاط مشاع رها میکند و به بهانه فرار سگها موانعی سر راه تردد سایر واحدها ایجاد کرده. چه کاری برای دفع سگها باید انجام شود ؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

خیر امکان اعمال محدودیت در مشاعات نیست ..
می توانید درخواست کنید موانع را بردارند ...

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
قانونا نگهداری حیوانات در مجتمع های مسکونی ممنوع است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر چنین حقی ندارد.
حق نگهداری سگ در واحد مسکونی را ندارد و شما می توانید شکایت کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

تامین دلیل و شکایت تصرف مشاعات ساختمان و مزاحمت ملکی

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بهتر است اینگونه موارد به صورت مسالمت آمیز حل و فصل شود