مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم زمین

پدر در قید حیات هستن و تصمیم به تقسیم زمین به طور مساوی بین فرزندان خود دارند ومیبایست برای امضا و تنظیم سند به طور مساوی در چندروز آینده اقدام کنیم اما بنده که تنها فرزند پسر هستم رضایت نسبت به این موضوع ندارم اگر برای امضا نروم چگونه میشود زمین بین باقی فرزندان دختر تقسیم میشود؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

پدرتان در قید حیات می توانند هر گونه بخواهند اموال خود را تقسیم کنند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در هر صورت بعد از فوت پدر ملک ورثه ای شناخته خواهد شد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بایدد گواهی حصر وراثت ها رویت شود سپس مشاوره انجام گیرد و بررسی مدارک صورت گیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پدرتان می تواند سهم بقیه فرزندان را تحویل آنها دهد و برای آنها سند تنظیم کند و سهم شما را نیز می تواند به آنها بدهد و یا اینکه اگر خواست به نام خودش بماند .