مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از ضرب و شتم همسر

من وهمسرم نزدیک 27 سال است باهم زندگی میکنیم حدود 5سال پیش خانمم یه حرکت اشتباه ناموسی کرد بعد که ما فهمیدیم استرس شدید گرفت ودر بیمارستان روانی بستری شد چند سال است دارو استفاده میکرد الان 1سال است بدون مشورت من دارو هارا قطع کرده ومصرف نمیکند توی این چند سال بخاطر آبروم و آینده بچه هام همه چیز را تحمل کردم ولی الان چند ماه است با اینکه ازلحاظ مالی تامین میباشد بهانه گیری میکنه که باید بره سرکار یا طلاق فحاشی میکنه پیش همه از من یک دیو ساخته که من آدم بدی هستم وآزار واذیت میکنم دروغ زیاد میگه وقتی بیرون میره تیپ های مختلف میزنه واز 5سال پیش تا الان مثل خواهر وبرادر زندگی میکنیم هیچ حسی نسبت به من نداره اصلا منو قبول نداره تا امروز اونقدر منو عصبانی کرد وانگشت روی چیز هایی که من حساسم گذاشت و من نتوانستم خودم رو نگهدارم وکار به ضرب وشتم کشیده شد حالا رفته 110 خبر کرده وبابرادراش اومدن در خونه آبرومو بردن حالاکه من محکومم به خاطر کتک کاری من چطور باید از خودم دفاع کنم ممنون میشم راهنمایی کنید زیاد حرف زدم که همه چیز روشن شه عذر خواهی میکنم

پاسخ ها :

عارفه بابائی

سرکار خانم عارفه بابائی :

دوردایراد ضرب عمدی ربطی به این مواردی که مطرح کردید ندارد.وانگیزه شرافتمندانه یا گفتار وحالات تحریک کننده بزه دیده تنها میتواند از لحاظ عمومی به افراد کمک کند.