مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به دلیل ضرب و جرح

سلام، من 8 ساله ازدواج کردم. شوهرم با من خیلی بد رفتاری میکنه. 5سال هست که خانواده ام رو ندیدیم. میگه بیان به من چه. وقتی میان راه نمیده بیان داخل خونه. یا قبلش به شدت کتک میزنه و دعوا راه میندازه. بعدش دست بزن داره. چند سال اصلا اجازه بیرون رفتن از خونه نداشتم. الانم دائم دعوا راه میندازه، که نرم بیرون حتی در حد خرید ضروری خونه. دائم توهین میکنه تحقیرم میکنه حتی برای دکتر رفتن مشکل دارم. خسیس هست. چند سال یک بار لباس میخره. 8 سال توی یک اتاق داریم زندگی می کنیم در حالی که خونه سه خواب داریم. افسرده شدم. نگرانم که اگه وضعیت تغییر نکنه یا به پزشک مراجعه نکنم بیماریم پیشرفت کنه و ادعای جنون من رو بکنه. رابطه جنسی نامتعارف داریم و تهدیدم میکنه که اگه برم دنبال طلاق من رو میکشه و دیه رو پرداخت میکنه. می خواستم ببینم چطور می تونم ازش جدا بشم؟ چطور می تونم بدرفتاریش رو ثابت کنم؟ همچنین یک بچه دارم دختر هست می خواستم ببینم چطور میتونم حضانتش رو بگیرم؟ این که که از 9 سالگی میتونه خودش انتخاب کنه با کی زندگی کنه چقدر حقیقت داره؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بهتر است شکایت کنید سپس تقاضای طلاق کنید و بچه هم بعداز 9 سالگی میتواند خودش انتخاب کند و اگر میتوانید وکیل بگیرید کمک تان کند