مشاوره حقوقی رایگان - جریمه چوب تاغ تعزیرات حکومتی

با سلام بنده 7ماه پیش در دامغان بعلت 1200کیلو چوب تاغ گرفتن به تعزیرات دلالت شدیم انجا هرچه داد زدیم اطلاعی نداشتم بچه مشهدم خلاصه 90م تومن جریمه شدم رفتم زندان وثیقه خواستن 200 م گذاشتم ازادشدم ماشینم رفت پارکینگ 160 کارشناسی کردن احضاریه امدبعد2ماه شد2برابراعتراض زدم زدن خارج نوبت رفتم هرچه تلاش فایده نداشت یکی ازاون شخصها بنام ناصری گفت هیچ راهی نداری بایداین پولو بدی برو ماشین بفروش داخل پارکینگ پرداخت وگرنه ماشین رو میزاریم مزایده شاید160هم نخرن بدهکارم بشی مشاوره گرفتم وکیل گفت جریمه بده بعداعاده داد رسی بده بنظرتون الآن بایدچکارکنم ضمناچندروز پیش 400م ماشینو به نصف قیمت فروختم جریمه پرداخت کردم هرچه قسم خوردم نمیدونستم طرف بار زده بود معروفی کردم شماره تلفنش هم دادم باورنکردن اصلأ نمیدونم چطورمحکومم کردن بقران اصلانمیدونم قاضی پروندم کیه داروندارم یه ماشین بود ک ازدستم رفت خداازشون نگذره ممنون میشم راهی هست بگین برای اعاده دادرسی چقد لازم است خیلی ممنون

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

شما باید از اول کار وکیل متخصص و کاربلد کنار خود داشته باشید در حال حاضر راه زیادی را طی کرده اید و پرونده تقریبا به سرانجام رسیده و ناامید نباشید یک سری کارهای حقوقی می‌توان انجام داد تماس بگیرید