مشاوره حقوقی رایگان - مزایده خودرو

باسلام. خودروی من برای مهریه خانومم توقیف شده بود.روز مزایده بدلیل سرما کلیه ی ادارات تعطیل بودند.عوامل اداره ثبت و اسناد شعبه مهریه کسی رو جز خانومم برا مزایده به داخل راه ندادن ، خودش تنها در مزایده شرکت کرد ماشینو برداشت . آیا میشه اعتراض زد و درخواست برگزاری مزایده مجدد داد؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اعتراض وجود دارد ولی اگر مطابق با قیمت واقعی بوده باشد تلف کردن وقت است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد