مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ملک از فرزند

باسلام، پدرم خیلی سال ها پیش زمینی رو خریداری کرده وفقط سند آنرا بدون دریافت هیچ گونه پولی،هیچ گونه قولنامه ای، هیچ گونه بیع نامه ای واینکه هیچ گونه هبه ای هم صورت نگرفته به نام خواهرم که هنوز به سن قانونی نرسیده بود زده بود والان که خواهرم به سن قانونی رسیده ادعای مالکیت میکند، ایا پدرم میتواند زمینش را پس بگیرد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله امکان دارد و باید دادخواست حقوقی مطرح نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام در حال حاضر مالک این ملک خواهر شماست و کسی نمی‌تواند متعرض وی باشد اصل سند است پدر شما در کمال عقل و سلامت جسمانی و روانی ملک خود را به نام دختر خود کرده است اینکه الان پشیمان است یا خیر مهم نیست چون امکان فسخ وجود ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده کاری نمیشه کرد و خواهرتان مالک قانونی است.