مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت تلفنی

سلام شخصی برای من فقط یکبار مزاحمت تلفنی ایجاد کرده و فحاشی و تهدید انجام داده هم پیامک و هم تلفنی ‌خواستم بدونم که فقط با پرینت پیامک و تماس چه مقدار احتمال دارد رای به نفع بنده صادر شود و کل پروسه زمانی پرونده حدودا چقدر طول میکشد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زمان مشخصی ندارد.
شما می توانید با غنوا

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

شما می توانید با عنوان توهین و فحاشی و تهدید شکایت کنید و اگر پیام داده باشد با پیام قابل اثبات است.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مزاحمت چه مزاحمت ساده باشد چه مزاحمت تلفنی باید ارکان جرم مزاحمت وجود داشته باشد در غیر این صورت جرم مزاحمت محقق نشده و قرار منع تعقیب صادر می‌شود. یک سری موارد وجود دارد که افراد بیشتر از متضرر شدن از جرم عصبانی هستند د اقدامات عجولانه می‌کنند چون یک مرتبه اتفق افتاده به نظر می‌رسد اگر دیگر تکرار نشده پیگیری نکنید چو پیگیری زیادی میطلبد و هزینه هایی هم در پی دارد