مشاوره حقوقی رایگان - جدایی فرزند دختر چهار ماهه شیر خوار بدست پدر از مادر

سلام خسته نباشید دختر من چهار ماهشه و از شیر مادر تغذیه میکنه الان من با همسرم اختلاف داریم من در خانه پدرم هستم بچه هم با من بود الان سه روزه به زور بچه رو اومد ازم گرف الان از حال و روز بچه خبر ندارم
میتونم شکایت کنم بچه رو بگیرم ؟؟

پاسخ ها :

مهسا عباسی

سرکار خانم مهسا عباسی :

با سلام
شما می توانید از طریق دادگاه درخواست حضانت بچه را بدهید و حضانت بچه تا 7 سالگی با شما خواهد بود