مشاوره حقوقی رایگان - استرداد فرزند از شوهر

سلام وقت بخیر
من شوهرم یک ماه ترک منزل کردن و هفته پیش پسر 5 سالم برد و میگه نمیدمش
با توجه به اینکه قانونا حضانت تا 7 سال با مادره،من چطور میتونم زودتر بچم بیارم پیش خودم
من هنوز درخواست حضانت دادگاه ندارم
به من گفتن استرداد فرزند بزنم
چقدر زمان میبره و روال به چه صورته
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام استرداد بزنید توامان تقاضای صدور دستور فوری برایتحویل فرزندتان بدید تا فورا دستور بدن که کلانتری بچه تونو بگیره و تحویلتون بده.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زمان مشخصی ندارد جهت ثبت دادخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید
می توانید درخواست دستور موقت نیز بدهید