مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام . من با زنم به مشکل بر خوردیم و رفته خانه پدرش. من هم تمایلی به برگشتنش ندارم چون روی بدنش یک خالکوبی اسم یک مرد وجود داره و من مطلع نبودم ازش بعد ازدواج فهمیدم که خالکوبی داره الانم کاملا ازش دلسرد شدم و میخوام طلاقش بدم ایا با ارائه دادن خالکوبی میشه اثبات خیانت کنم ازشون چون واقعا در حق من بدی کردن خواهشا راهنمایم کنید

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
مرد هرزمان می تواند زنش راطلاق دهد ونیازی به دلیل وعلت نیست

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما برای طلاق میتوانید اقدام کنید ولی تمام حقوق خانمتان را باید پرداخت نمایید

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
دوست عزیز اولا که خالکوبی یک اسم در بدن یا بازوی کسی ، چیزی رو ثابت نمیکند و در ثانی هر انسانی در زمان مجردی این امکان و حق رو دارد که شاید خواستگار یا حتی نامزدی داشته باشد و بعد به هم بخورد و این جرم یا گناه نیست . بهتر است کمی منطقی و منصفانه به موضوع نگاه کنید و این بدبینی را کنار گذاشته و به خاطر این زندگیتان را خراب نکنید و اگر فقط ناراحتیتان این است میتوانید ازش بخواهید که آن را لیزر و محو نماید . ثالثا این خالکوبی از قبل از آشنایی و ارتباط شما میباشد و خیانتی محسوب نمیگردد .