مشاوره حقوقی رایگان - نحوه اجرای دادنامه با موضوع الزام به تنظیم سند رسمی با فرض بازداشت ملک توسط مرجع قضایی دیگر

اگر دادنامه ای با محکوم به الزام به تنظیم سند رسمی از سوی دادگاه حقوقی صادر گردد و در فاصله میان طرح دادخواست و صدور دادنامه در پرونده حقوقی، این ملک در یک پرونده کیفری با موضوع کلاهبرداری از سوی دادسرای شهرستان دیگری بازداشت گردد، آیا مانعی برای اجرای دادنامه نخستین متصور است؟ اگر پاسخ مثبت است، طریقه احقاق حق به چه صورت است؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر مشکلی پیش نمیاد.
اگر امکان اجرای رای ممکن نبود می توانید با ارائه رای قطعی دادگاه درخواست رفع توقیف بدهید اگر رفع توقیف نشد دادخواست اعتراض ثالث اجرایی بدهید.

مهسا عباسی

سرکار خانم مهسا عباسی :

با سلام
چنان چه ملک به هر دلیل توقیف باشد مانع تنظیم سند می باشد و بایستی با در دست داشتن مدارک که حاکی از مالکیت می باشد و همچنین رای دادگاه حقوقی به مرجع کیفری مراجعه نمایید و تقاضای رفع توقیف داشته باشید.