مشاوره حقوقی رایگان - ظلم ظالمان

اینجانب متاهل دارای چندین فرزند که مدت سه سال است در یک کارگاه صدوبیست واحدی بعنوان نگهبان روز پی در پی بدون مرخصی و بیمه و هیچگونه تسهیلاتی مشغول فعالیت میباشم که تقریبا مدت یکسال است پروژه به حالت مسکونی در آمده است و هیچگونه ساعت شروع کار روزانه و پایان آن وجود ندارد حتی در این چند سال زمان استراحت نهار هم نداشته ام!! خواهشمندم بنده حقیر را راهنمایی و ارشاد فرمائید.با تشکر یک ایرانی

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حق و حقوق شما پرداخت نشده است می توانید از طریق اداره کار شکایت کنید و تمام حق و حقوق خود را مطالبه کنید.
اگر بیمه شما رد نشده می توانید حق بیمه خود را نیز مطالبه کنید.