مشاوره حقوقی رایگان - سابقه خدمت در ارتش

: وقتتون بخیر من یه مشکل داشتم بنده جز نیروی زمینی ارتش هستم با 18سال سابقه خدمت
من برج 11 سال 1400به بیماری گیلین باره مبتلا که براثر این بیماری کلا فلج شدم هم دست هم پا از بیمارستان منطقه ای اصفهان 4ماه استعلاجی گرفتم
بعد برای تعیین تکلیف خدمتی به بیمه خانواده تهران مراجعه برج 5 سال 1401
: چون شرایط بدنی مساعد نبود کمیسیون پزشکی بصورت غیر حضوری برگزار گردید که یکی دوبار پرونده نامم گم شد و جواب کمیسیون تا به من ابلاغ شود شد برج بهمن 1401 که من مرتکب 7ماه غیبت و نهست شده ام و نامه اخراج غیابی فرستاده شده: الان من باز برای شورای پزشکی مراجعه کردم
که 6ماه نهست و فرارم استعلاجی گرفتم میخواستم ببینم تکلیف من چیه راهنمایی بفرمایید ممنون میشم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از مرجع مربوطه پیگیری کنید.