مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح

پدرم بدهکار است و حکم جلب نیز دارد، یک روز شاکی ایشان بدون حکم جلب و مامور به همراه برادرشون برای گرفتن اومدن و پدرم با اجبار به بنگاه املاک بردن، جهت اینکه سند خونه مادرم رو توی بنگاه به طلبکارا بده( بدون حضور مادرم اما اصل سند همراهشون بوده)! پدرم به من زنگ زد که خودتو برسون، وقتی اومدم و مشغول صحبت با این دو برادر طلبکار شدم، پدرم سوار ماشین شد و فرار کرد! طلبکارها حتی شاکی شدن و ریختن سر من و دست و بالم زخمی شد! همسرم شب که منو دید گفت برو شکایت کن اما نرفتم و حوصله ام نکشید، بعد از 11 ماه متوجه شدم که اونها رفتن شکایت کردن و من بیخبر بودم! ابلاغیه این موضوع رو به جهت عدم دسترسی به من روی پرونده مالی پدرم ثبت کردند و پدرم چون ترسیده که من شاکی بشم که بخاطر اون به دردسر افتادم به من اطلاع نداده و الان اتفاقی متوجه شدم!
دو نفر از همکاران پدرم هم شاهد بودن که من اون روز هیچ‌کاری نکردم و حتی کتک خوردم! درواقع علت اصلی شکایت اونها تحت فشار گذاشتن پدرم بوده
با توجه به بی اطلاعی من و اینکه چندین بار ابلاغ اومده و مراجعه نکردم، ضمنا روند کار پرونده رو دیدم که قاضی وقت تجدیدنظر رو تغییر داده و پرونده بدون ذکر علت به شعبه دیگه ای رفته! الان برای پیگیری بهتره چکاری کنم؟ لطفا کاملا راهنمایی کنید توانایی مالی جهت گرفتن وکیل ندارم

پاسخ ها :

شکایت طلبکار برای اتهام ضرب و جرح ضرب و جرح توسط طلبکار اتهام کذب ضرب و جرح اثبات بی گناهی ضرب و جرح