مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از سیم کارت دیگری

سلام
آیا زوجه میتواند شکایت کند که همسرش باسیم کارت دیگری با نامحرم درارتباط است .وفقط ادعا میکند وهیچ مدرکی ندارد .آیا قاضی دستور استعلام اون سیم کارت که بنام دیگری است را میدهد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر زن با عنوان رابطه نامشروع از شوهرش شکایت کند و مدعی شود با شماره ای در ارتباط است، در این صورت دادگاه دستور پرینت شماره را صادر می کند و فرقی نمی کنه شماره به اسم چه کسی باشد.
توجه داشته باشید صرف ارتباط در فضای مجازی یا مکالمه تلفنی رابطه نامشروع محسوب نمی شود اگر از پیام ها و ... محرز شود زن و مرد همدیگر را دیده اند در این صورت مجازات تعیین می شود.