مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت کلاهبرداری امضا قرارداد شخص ثالث. قید شدن مبلغ که خریدار اصلا دریافتی نداشته.

باسلام بنده.بخاطریک میلیون تومان بابت بدهکاری به دخترخاله ام درسیتان وخودم دراستان گلستان شهرستان کلاله.کارگربوده من بامشقت وسختی های کاری مبلغی پسندازوازطریق یک اگاهی ازپایگاه بسیج محلی ثبت نام بریک قطعه زمین شهری .ازشرکت مسکن بسیجیان اقشارشهرستان کلاله به مبلغ بیست وپنج میلیون ریال اقدام خریدنمودم وحدود480قطعه به افرادی که ثبت نام وهزینه راپرداخته بودن طی یک فراخوانی جهت قرعه کشی شماره پلاک وطی یک قرارداد تحویل توسط شرکت اقدام شدکه بنده طبق نقشه تفکیکی قطعه 129به متراج 246متردونبش چهارهاخیابان 14متری وکوچه 12متری دریافت نمودیم که بخاطریک میلیون تومان فردی اقدام به خریدطبق صحبتی که درمشاوراملاک اعلام کردم مقدار100مترراه ازکوچه 12متری بفروشم .باتوجه به اینکه همان مشاوراملاک که برای نوشتن قولنامه یامبایعه نامه رفته بودم بجزاین قطعه دوسه مامعامله درانجاانجام دادام که خودمشاوراملاکی تمام کارهاروخودمتصدی مشاوره املاکی انجام میدادوطی تماس تلفنی اعلام میکردتااینکه شخصی امدومارفتیم مشاوراملاک.چون من عجله داشتم که به سیستان بلوچستان برم علت ش هم دوخاله ام ودایی فوت نموده بودن مشاوراملاکی بهم گفت شمابرگه فروش روامضاکن وقبل ازاینکه امضاکنم بهش اعلام کردم که نیمی ازقطعه رومیدم ونصف قطعه به مبلغ 18میلیون 500تومان اعلام کردم ومن اماده حرکت شدم مشاوره املاک روتاکیدکردم تحت هرشرایطی طرف خریداربعدمادرخواست قولنامه که ازمن بودکه تحویل بنگاه داده بودم گفتم حتمابامن تماس بگیری تا بهم مبلغ روپرداخت کرداندیانه گفت شماازهرنظرخیالتون راحت تماس میگیرم که ایامبلغ روکامل بابت نیمی ازقطعه به شماداده یانه من هیچ مدرکی نخواهم داشت ناگفته نماندخریدارخانمی بودودرقولنامه اسمش روفقط نوشت وماباپسره امدیم داخل شهربعدگفت بریم بانک وان بانک من حسابی نداشتم وسری خودشت درخواست کارت دادوباکارت خواهرش مبلغ 8میلیون واریزکردبنام من..درحین اتمام کاربانکی که شدگوشی تلفن همرای که زنگ نخوردروازجیب ش دراوردگفت الوچی چی شده کی روگرفتن وانمودمیکردازدادگاه هست که شوهرهمین خواهرش که خریداراسمش داخل قولنامه بود.گفت ای نه بابااگه هزینه روواریزنکنیم میبرندش زندان.پس من داشتم پول نصف قطعه زمین روکه واسع شماگرفتم روحساب میکردم گفت باشه من الان میام دادگاه بهم گفت داداش کارت که واسعت پول واریزکردم روالان بده تامن برم دامادم رو18الی 19جریمه کردن وحتی بهم گفت تاهزینه کامل بحسابت نباشه که قولنامه روبهم نمیده..من گفتم خب یک وقتی هم بره بنگاه صددرصدبهم تماس میگیره .. من که راافتادم به سمت مشهدپسره میره بنگاه 500تومان رومیزش میگذاره ومیگه 250کمسیون فروشنده هست و250هم ازطرف خریدارخواهرم هست .پسره میگیره بجای خواهرش امضاوانگشت میزنه ومتراج کامل 246متررومینویسه وقیمت کل قطعه روبه مبلغ 10میلیون مینویسند.وتمام قولنامه اول من روباقولنامه جدیدرومیده به پسرغافل ازاینکه بهم تماس بگیره کلامن که بیخیال شدم گفتم پولی که 8میلیون بحساب ام واریزکرددست خودش هست.من هم باتمام خانواده تا40روزسیستان بودیم پارسال بهم یکی ازبچه های روستای خواهرش گفت زمین قطعه ات رو10تومان دادی یکدباره انگارمن روبرق سه فازگرفت سری رفتم مشابراملاک گفتم این چکاری بودکردی قولنامه من وباقولنامه که سفیدگفتی امضاکن این بودوچراپسره بجای خواهرش قوبنامه هاروامضاکرده وشخص شمابهش گفتی همچین کاری بکن بنگاهی منکرشدوبهم گفت اگه من گفته باشم یک باب مغازه بهت میدم گفتم زنگ بزن ازش بپرس ازسه تاامضاکه انجام دادی یکی رواشتباه امضازدی پسره گفت خب خودت گفتی امضا بزن بعدش سری رفت صنف کدرهگیری روباطل کرداورد.بهش گفتم اقاقولنامه من روبده به هرطریقی بهانه میگیره یک بارمیگه صنف بردم یک بارمیگه بایگانی روگشتم شایدلابلای زونکن های دیگه قاطی شد.بعدش هم میگه میخوای بگیری بری شکایت بدی...الان من بایدچکارکنم قولنامه رونمیده یک وقت طرف نبره بااین کاری که انجام دادن بگیره قطعه ام روبفروشه داروندارم همان قطعه زمین هست ..خواهشن کمک کنیدمن چکارکنم ایادورقطعه ام رودیوارکنم میشه ودرکل. ایامن به قطعه زمین ام میرسم یانه..کمال تشکررادارم سید

پاسخ ها :

زمین