مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری

سلام در روستامون یه زمینی به من ارث رسیده به متراژ800متر تو بافت نیست قبلا توش گندم میکاشتن من دورشتو فنس کشیدم حدود 30تا نهال زدم میخواستم اتاقک بسازم پی کندم 25 متر که جهاد کشاورزی اومد گفت ادامه بدی خرابش میکنیم الان من چیکار باید بکنم ایا میشه ساخت یا خیر؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله اگر بسازید جهاد کشاورزی می تواند حکم تخریب بگیرد و از طرفی جریمه نیز علاوه بر تخریب تعیین می شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در صورت ادامه ساخت ، شما مرتکب جرم تغییر کاربری غیر مجاز شده اید و مجازات خواهد داشت و ممکن است حکم تخریب ملک و جزانقدی صادر شود

و با شرایطی خاص امکان اخذ اجازه از اداره جهاد وجود خواهد داشت

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام تغییر کابردی جرمی است که رویه در آن متفاوت است و برداشت های یکسان نیست عده ای ا را جرم مستمر و عده ای جرم آنی می‌دانند و اینکه شما چه اقداماتی انجام داده اید مهم است عکس های این تغییر کاربری باید رویت شود و سپس نظر قطعی داد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اقدام نکنید بهتر است در غیر این صورت مرتکب مجازات خواهید شد