مشاوره حقوقی رایگان - دعوا دانش اموزی《 تهدید به قتل 》

سلام
وقت بخیر
تقریباً در ساعت 9 صبح در حالی که بنده در حیاط مدرسه تنها نشته بودم و مشغول خواندن کتاب بودم
6 پسر از بچه های کلاس به بنده هجوم می اورند و من را تهدید به قتل و فحاشی به اعضای خانواده ی من و کتک کاری کردند . زخمی نشدم . اما به شدت به من فحاشی شده
بنده دانش اموز پایه دهم تجربی هستم
سن من و انها 15 سال هست
اما من و خانواده ام از انها شکایت داریم
من با انها نه دعوا داشته ام و نه صحبتی . اما انها با تهمت و بی فکری به من حمله کردند
فیلم های دوربین مدرسه و شاهد های حاضر در صحنه هستن
آنها بدون اطلاع و از روی حرف یکی از بچه ها به من هجوم اوردند
بعد ها باعث شدن تمام دانش اموزان کلاس با من دشمن شوند
ایا میشه در دادگاه از انها شکایت کرد
و چگونه می توان با انها در جلسه دادگاه حاضر شد ؟
مادرم مدیر مدرسه دخترانه
شغل پدرم نیروی نظامی هست
میخواهم با نیروی انتظامی هماهنگ کنم و بعد انها را به دادگاه انتقال دهم
باید چه کار کنم . که موفق شوم؟
بنده نه درگیر شدم و نه فحشی دادم
لطفاً راهنمایی کنید

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر شاهد و مدرکی دارید از طریق پدر شکایت کن