مشاوره حقوقی رایگان - شکایت همسرم

سلام ببخشید من چون شوهرم دست بزن داشت الان چهار ماهه درخواست طلاق دادم و خونه پدرم هستم . نامه از پزشک قانونی هم دارم . و من میخوام عمل بینی کنم . ایا میتونه شوهرم ازم شکایت کنه عدم تمکین بزنه منو ناشزه کنه؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر به علت عدم امنیت جانی منزل مشترک را به ناچار ترک کرده باشید ناشزه محسوب نمیشوید . گواهی پزشکی و معاینه بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بخاطر عمل بینی نمی تواند شکایت کند.
در صورتی که دادخواست تمکین بدهد و برای دادگاه احراز شود که شما با اختیار منزل را ترک کرده اید و حاضر به بازگشت به منزل نیستید در این صورت حکم به الزام به تمکین صادر خواهد کرد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تا زمانی که زوجه ناشزه محسوب نشده مستحق نفقه میباشد
و زوج می‌تواند علیه شما طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
بله اما شما باید دفاعیات خود را اثبات کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام عمل بینی ارتباطی به عدم تمکین زوجه ندارد

دادخواست مطالبه نفقه معوقه و جاری را مطرح نمایید
و بعد درخواست اجرای مهریه را در اجرای ثبت مطرح نمایید و

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
برای الزام به تمکین شرایط قانونی متعددی وجود دارد و عمل بینی ربطی به آن ندارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر صرفا یک دفعه بوده باشد طلاق شما صادر نمی‌شود برگه پزشکی قانونی کافی نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
عمل بینی شما ارتباطی به نشوز ندارد هر چند عده ای حرف شنوی را از آثار تمکین می دانند اما شما بعلت عدم امنیت جانی ناشزه محسوب نمی شوید و قانونا می توانید از همسرتان تمکین نکنید