مشاوره حقوقی رایگان - سلام برادرم 1ماه پیش تصادف کرد

یکی از پشت زده و برادرم در جا تو ماشین فوت کرده دیه انسان چقدره و اینکه چند ماه طول می‌کشه بدن

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

600 ملیون در ماه غیر حرام و 800 ملیون در ماه حرام

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

600 میلیون تومان البته سال بعد بیشتر میشه و اگر اخیرا بوده حکم برای سال بعد است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام دیه انسان اگر امسال دریافت شود 600 میلیون تومان می باشد و اگر در ماه حرام باشد 800 میلیون تومان اما سال بعد بیشتر خواهد شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دیه سال 1401 به مبلغ 600 میلیون تومان است.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید در چه ماهی بدره است اگر در ماه های حرام باشد یک سوم به دیه مربوطه اضافه می‌شود نظر کارشناس راهور نیر باید اخذ شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مبلغ دیه سال 1401 ، ششصد میلیون تومان است

و ممکن است دیه صدمات غیر مسری جداگانه محاسبه و مورد حکم قرار بگیرد البته با شرایط خاصی