مشاوره حقوقی رایگان - ورود به عنف

سلام من چند وقت پیش باخانواده نامزدم دعوام شد ، به خونشون ورود نکردم ولی اوناشکایت کردن ک من وارد خانه شدن ،؟؟آیا ورود به عنف میشه من همسر شرعی و قانونی اون آقا هستم؟؟؟!این آقا سه سال منو عقد کرده اما دوساله ازش خبر ندارم من رفتم تا تکلیفم روشن شه اما وارد خونه نشدم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت شاکی باید بتواند ادعای خود را با ادله قانونی اثبات کند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام مطالعه پرونده کیفری در دادسرا یا دادگاه کیفری قطعا نیاز است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود شرایط و اوضاع و احوال پرونده باید بررسی شود
به صرف آنچه در سوال آمده است خیر

بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر برای تحقق جرم ورود به عنف شرایط خاصی لازم است