مشاوره حقوقی رایگان - معافیت سربازی

سلام وقتتون بخیر. ببخشید کسی که سرباز فراری هست و بخاطر مشکلات خانوادگی مجبور شده خدمت را ادامه نده و تک فرزند هست و پدرش اعتیاد داره و مادرش بیماری چشم داره، آیا میتونه معافیت بگیره؟ سن پدر 51 سال است و شخص قبل از خدمتش هیچ گونه غیبتی نداشته

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید به سازمان نظام وظیفه درخواست معافیت کفالت را مطرح نمایید